donderdag 23 augustus 2007

de gulden snede op YouTube

Kreeg van een paar studenten die een verhaal over 'de gulden snede' wilden maken de volgende video > ik had een bescheiden bijdrage geleverd: de gulden snede en het gezicht.

Best aardig geworden!

Wil je hun YouTube video bekijken klik dan hier of of de link hieronder.
reacties geven kan je onder de video op YouTube zelf.

veel kijk plezier!

:)

2 opmerkingen:

  1. Nou, nu had ik een uitgebreide reactie geschreven en door het hele gedoe met inschrijven bij Google of zoiets, is heel mijn reactie verdwenen, zo te zien en moet ik het opnieuw doen. Dat opnieuw doen is altijd met alles erg moeilijk voor mij omdat ik altijd alles recht vanuit mijn hart doe en dat dus een paar momenten later al niet meer exact te kopiëren is en eigenlijk ben ik het ook al weer een beetje vergeten. Maar ik ga "nu" nog één keer een reactie geven en als die weer verdwijnt dan hou ik het verder voor gezien.
    Ik vond de You Tube Video echter zodanig leuk, aardig en interessant, dat ik de moeite om dit te zeggen inderdaad nog een keer doe. Het verbaast mij overigens zeer, dat er 0 reactie zijn geweest tot nu toe, voor zover IK dat begrijp (?!) sinds de plaatsing van bijna een jaar geleden. De hamvraag is: Hoe kan dit? Ik zelf heb wel een idee met betrekking tot het antwoord hierop, maar dat idee hou ik liever voor mijzelf, alhoewel ik er wel over kwijt wil dat het beslist niet aan de leuke- en interessante video ligt. Ik zit, lig en wandel langs het strand, te herstellen van mijn liposuctie/-filling van precies één week geleden en ik ben er echt enorm blij en gelukkig mee, dat ik die stap nam. Zo gelukkig, dat ik op herhaling ga. En waarom .... omdat het mij "psychisch" na een zeer zware tijd van 10 á 12 jaar van "loslaten" zeer, zeer veel goed heeft gedaan. Hier kan geen antidepressiva tegenop, eerlijk gezegd. Ik heb alles als heel aangenaam ervaren, als ik dat zo eerlijk mag zeggen. Verder heb ik er ook weer wat van geleerd van jullie video en inderdaad, Dr. Stevens heeft helemaal gelijk, het leven is heel oneerlijk ... maar dat weet IK als geen ander en niet door deze YouTube, hoor! Ik heb wel iets nieuws geleerd en dat is de term en de beteknis daarvan, nl.: "de gulden snede". Ik wens iedereen verder nog een fijne zondag en een fijn leven. Heel veel groetjes van Margreth.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. B margreth
    dank voor je reactie
    ik sta volledig achter hetgeen je hebt geschreven
    het ga je goed
    vrgr
    :)
    J

    BeantwoordenVerwijderen

dank voor je reactie