zondag 15 november 2009

Adele Bloemendaal succesol geopereerd

Met toestemming van mv Adele Bloemendaal mag ik een beetje uitwijden over de behandeling van een zeer charmante en markant dame !

Misschien wel een aardig om dat te doen dacht ik .. met dergelijke klachten lopen wel meer mensen rond .. Adele was 25 jaar geleden een van de eersten om borstvergroting aan te durven .. jaren lang naar tevredenheid .. maar nu toch dermate veel klachten dat een ingreep noodzakelijk was .. de implantaten waren tussentijds niet vervangen, terwijl het advies is dat je dat binnen 12-15 jaar zou moeten doen met de borstprotheses van toen .. de huidge implantaten gaan minimaal 20 jaar mee .. maar nu moest er vanwege kapselvorming, pijn, asymmetrie echt iets gebeuren ..

Na gedegen voorbereidingen in goed overleg met de rest van het team inclusief de anesthesist, neuroloog en internist kon vorige week de ingreep worden uitgevoerd. Binnen een uur konden we precies dat doen waar Adele optimaal mee geholpen zou moeten zijn: 1. oude implantaten verwijderen, 2. goed reinigen 3. volgens de 'Dual Plane' techniek een perfect schone nieuwe plaats creeeren voor nieuwe borstimplantaten - passend bij haar persoon 4. de huid weer netjes sluiten - bloedverlies minder dan de bodem van een theekopje ..


Na een eerste overnachting in de kliniek, bleek het de volgende dag meteen prima te gaan. Een opgewekte dame, weer een fraaie boezem - meteen al voor de camera .. 'old soldiers never die' !! Aansluitend naar huis ..

Na 1 week nog steeds alles super! Een voorrecht de operateur te mogen zijn .. en een bevestiging dat we inmiddels echt heel wat kunnen .. veilige verantwoorde ingrepen met een functioneel en cosmetisch bovengemiddeld resultaat.
Ik vertrouw er ten volle op dat het deze elegante dame goed zal blijven gaan!

Geen opmerkingen:

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Een reactie posten

dank voor je reactie